Jack Black Dragon Ice Relief and Recovery Balm (60 ml)

Plaget af ømme led og muskelspændinger? Så prøv den smertelindrende dragebalsam fra Jack Black, der løsner op i anspændte muskler og myoser. Dragon Ice Relief & Recorvery Balm er en must-have creme for enhver aktiv sportsmand.
PRIS:
Pris:145,00 kr
PRIS:
Pris:145,00 kr

in_stock På lager

delivery 1-2 dages levering

Bestil inden kl. 15 på hverdage, så afsender vi din ordre samme dag

Jack Black Dragon Ice Relief & Recovery Balm (60ml)
Dragon Ice Relief & Recovery Balm fra Jack Black er en smertelindrende dragebalsam der behandler ømme led og muskelspændinger. De aktive ingredienser trænger dybt ind i trætte muskler og myoser for umiddelbar og vedvarende lindring. Dragon Ice Relief & Recovery Balm er beriget med menthol, dragons blood, MSM, arnica og willowherb som virker opkvikkende og afspændende. Kan med fordel bruges før og efter træning, for bedre præstation og hurtigere restitution. Dragon Ice Relief & Recovery Balm har også en lindrende effekt på muskelspændinger som følge af stress eller uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Fremstillet af en lang række økologiske og skånsomme ingredienser, der kan påsmøres selv sart og sensitiv hud. Fri for parabener, sulfitter og syntetisk duft.

Sådan gør du:
Jack Black Dragon Ice Relief & Recovery Balm kan bruges i flere sammenhænge. Brug den før træning til at opvarme belastede muskler og led, samt øge blod cirkulationen. Eller brug den efter træning til at løsne op i ømme led og muskler.

Hudtype:
Alle hudtyper

Indhold:
60ml.
Produkt ord Nej
Tilbudstekst Nej
Ingredienser Nej
  • Returret - 21 dages fuld returret
  • Sikkerhed - Vi har e-mærket
  • Gratis fragt - Ved køb over kr. 700
    • Har du et spørgsmål til os?
    • Ring til os på + 45 45 32 17 35 37
    • Hjælp til at vælge de rigtige produkter - Tjek vores store samling af guides