Anthony Action Daily Advanced Moisturizer SPF 30 (74 ml)

Har du brug for cremen, der dagligt kan pleje din hud 100%, så er Anthony Action Daily Advanced Moisturizer SPF 30 perfekt for dig. Fugtighed, elasticitet og ungdommen opretholdes i din hud.
PRIS:
Pris:450,00 kr

Bestil inden kl. 15 på hverdage, så afsender vi din ordre samme dag

Køb Anthony Action Daily Advanced Moisturizer SPF 30 (74 ml) for 450,-
Du kan ikke undgå brug af dagcreme, hvor gerne du end vil. Men dit ansigt og hud har brug for daglig pleje – så hvorfor ikke give huden det den søger? Anthony Action Daily Advanced Moisturizer SPF 30 indeholder hvad der skal til for at din hud konstant udstråler friskhed og ungdommelighed.Du får med Anthony Action Daily Advanced Moisturizer SPF 30 en dagcreme, der i høj grad beskytter dig mod dagligdagens udfordringer. Ansigtscremen er specielt udviklet til mænd, og sammensat så du får lige nøjagtig den beskyttelse din hud har brug for. Cremen bliver let optaget i huden, og trænger straks ind med sine værdifulde aktiver. Anthony Action Daily Advanced Moisturizer SPF 30 har et højt indhold af solkfaktor og beskytter derfor din hud mod de skadelige UVA-og UVB-stråler. Du kan derfor også vælge at benytte denne ansigtscreme som supplement til solcremen.Anthony Action Daily Advanced Moisturizer SPF 30 kan neutralisere de skadelige effekter fra UV strålerne, takket være det høje indhold af antioxidanter, mineraler og indholdet af Vitamin C og E. Dette er ligeledes ensbetydende med at din hud ikke ældes så hurtigt, og du vil i længere tid kunne opretholde en fastere og mere elastisk hud.Ansigtscremen er 100 % fri for parabener.Sådan bruger du den:

Anthony Action Daily Advanced Moisturizer SPF 30 benyttes så snart ansigtsvask eller rens er klaret. Ansigtscremen optages let i huden og fedter ikke. Anvendes hver morgen og aften, for optimal beskyttelse.Indhold:

74 ml.
Mærke Anthony Action
Purchase category Ikke tilgængelig
Translation by Ikke tilgængelig
Ingredienser Ring på +45 70 20 35 37 for liste over ingredienser.
Product category Ikke tilgængelig
Badges Ikke tilgængelig
Problemer Ikke tilgængelig
Hudtype Nej
Trimmelængde uden kam Ikke tilgængelig
Trimmelængde Ikke tilgængelig
Klippebredde Ikke tilgængelig
Afstandskamme Ikke tilgængelig
Blade Ikke tilgængelig
Ladetid Ikke tilgængelig
Batteritid Ikke tilgængelig
Produkt ord Nej
Tilbudstekst Ikke tilgængelig
Trådløs Ikke tilgængelig
Availability message På lager, 1-3 dages levering
  • Returret - 21 dages fuld returret
  • Sikkerhed
  • Gratis fragt - Ved køb over kr. 700
    • Har du et spørgsmål til os?
    • Ring til os på + 45 45 32 17 35 37
    • Hjælp til at vælge de rigtige produkter - Tjek vores store samling af guides