Grooming Guide: Intimbarbering mænd

Det er ikke længere forbeholdt kvinder at barbere sig mellem benene. Mange mænd har flyttet ragekniven fra skægget til de mere følsomme områder. Her følger vores grooming guide til mænd, der vil have den bedste intimbarbering.

Intimbarbering? Sådan gør du…


  • Tag et varmt bad inden du går i gang med intimbarberingen. Det varme vand gør hårene bløde og gør intimbarbering lettere.
  • Hvis du har lange kønshår, skal du trimme dem først inden du barberer dig. Det bedste er at bruge en bodytrimmer til dette. Vi anbefaler Remington BHT2000.
  • Påfør rigeligt med barbercreme. Lad det virke et par minutter inden intimbarbering påbegyndes. Vi anbefaler Below Your Belt – intim barbercreme.  
  • Når du skal påbegynde den tætte barbering, skal du sørge for at have en helt ny barberskraber, hvis du vil opnå det bedste resultat – undgå engangsskrabere når du intimbarberer dig!
  • Gå systematisk – og nænsomt til værks med intimbarbering. Stryg let over hvert område to gange i retning med hårene. Det skulle gerne fjerne det meste. Du kan eventuelt stryge én gang mod hårene – det vil fjerne de sidste hår. Men vær opmærksom på, at barbering mod hårene kan være årsag til røde knopper. 
  • Efter intimbarbering er det vigtigt, at du vasker dig. Dette mindsker risikoen for infektioner og irritation. Vand og mild sæbe – f.eks. intimsæbe – er bedst at bruge.
  • Når du har tørret dig, smøres det barberede område med en desinficerende creme, der er bakteriedræbende og risikoen for infektioner ved intimbarbering mindskes. Vi anbefaler Propolis 10%


Denne guide er ment som generel vejledning indenfor det pågældende område og må ikke erstatte konsultation med læge og autoriserede klinikker. Vi garanterer ikke, at vejledningen på denne side er tilstrækkelig for din personlige hudpleje eller medicinske krav. Hvis du er særligt bekymret for din sundhed, anbefales henvendelse til læge eller klinik.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.