Grooming Guide: Undgå tørre hænder

Efterårets blæst og kulde er hård mod hænderne og kan både give tørre, ru og røde hænder, hvis man ikke passer på og plejer dem. Her er grooming guiden til, hvordan du bedst plejer dine hænder, så de føles bløde og dejlige igen:

1. Vask dine hænder med varmt vand og fugtgivende sæbe. Efter vask fyldes vasken op med varmt vand (ikke brændende varmt!) og lader hænderne være i vandet i ca. 5 minutter

2. Tryk nu lidt bodyscrub (MensCare anbefaler Anthony Sea Salt BodyScrub) ud af en tube og gnid hænderne, ligesom hvis du smurte hænderne ind i creme. Gnid hænderne i et par minutter. Tip: Gnid ikke for hårdt, ellers kan det gøre ondt

3. Skyl efter med lunket vand og tør hænderne i et rent håndklæde.

4. Smør hænderne ind i en lækker håndcreme, uden at overdrive.
MensCare anbefaler Beaute Pacifique Hånd Creme.

Sådan undgår du tørre hænder:

• Ha’ altid en god håndcreme creme til at stå tæt på dit arbejdsbord, liggende i bilen, ved siden af håndvasken i køkkenet eller et andet sted, hvor du opholder dig meget.
• Smør hænderne ind i creme hver aften inden sengetid.
• Beskyt hænderne mod kulde og blæst, og brug handsker når du opholder dig udenfor.


Denne guide er ment som generel vejledning indenfor det pågældende område og må ikke erstatte konsultation med læge og autoriserede klinikker. Vi garanterer ikke, at vejledningen på denne side er tilstrækkelig for din personlige hudpleje eller medicinske krav. Hvis du er særligt bekymret for din sundhed, anbefales henvendelse til læge eller klinik.