Grooming Guide: Bekæmp rynker og se yngre ud

Ældning er en naturlig proces, men du kan alligevel gøre en del for at holde smilerynker, panderynker, solskader og rynker fra rygning på afstand ved at bruge specielle anti-aging produkter.

Disse produkter er udviklet specielt til formålet og giver dig den bedste mulighed for at bekæmpe rynkerne, misfarvning og andre alderdomstegn i huden. Følg guiden nedenfor, for at hjælpe hudcellernes genopbygning og holde huden frisk og blød. Så holder du din hud yngre lidt længere.

SÅDAN KOMMER DU I GANG...


1. Serum + Ansigtscreme

Efter badet eller vask af ansigtet (husk at brug en rigtig ansigtsvask!) skal du bruge en god anti-aging creme med mange E og C-vitaminer, der reducerer rynkerne og genopbygger hudens fugtighed samt reducere rødmen, irritation og tør hud.

En effektiv behandling mod rynker og tør hud inkluderer også en brug af creme før sengetid. Som du sikkert ved, er kvinder storforbrugere af serums og natcremer og det er ikke uden grund, for det virker!

Når du sover restituerer kroppen sig selv, derfor er det specielt vigtigt, at du også på det tidspunkt hjælper cellerne med genopbygning. Brug derfor også en god creme lige før sengetid, udviklet specielt til mænd. Husk at vaske/rense ansigtet først!

MensCare anbefaler serum Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster, som er din daglige dosis vitaminer til din hud. Oven på denne, påføres ansigtscreme Ole Henriksen Sheer Transformation. Men disse to får du det kraftigste anti-age sæt, og den ungdommelige glød er hurtigt på vej tilbage!
 

2. AHA Ansigtscreme

Mens de ovennænvte ansigtscremer giver dig vitaminer og fugt i de nødvendige mængder, skal du engang imellem benytte en ansigtscreme med mælkesyre (kaldet AHA). Syren eksfolierer (sliber) blidt hudens døde hudceller fra overfladen, så huden generer nye. Ansigtscremer med AHA hjælper derfor på huden ved at formindske fremkomsten af fine rynker ved tørhed og udglatter desuden andre synlige aldersforandringer. Lactic Acid hjælper endvidere huden til at danne en mere ungdommelig glød. Lactic Acid anvendes også til justering af produkternes surhedsgrad på huden.

MensCare anbefaler Beaute Pacifique AHA Anti-Wrinkle Creme

Bemærk, en AHA ansigtscreme kan gøre huden en smule sensitive over for sol, og det frarådes at tage solarie eller at solbade i mens.

3. Øjencreme (eye creme)

Omkring øjene er huden 5-10 gange tyndere end i resten af ansigtet, og kræver derfor særlig pleje. Desuden er det det område i ansigtet, hvor alderstegnene først viser sig, iform af små og større rynker, men også som mørke rander der får dig til at se træt ud.

For at mindske og forebygge disse smilerynker, bør du hver morgen efter badet eller vask af ansigtet, bruge en øjencreme.

Vi anbefaler Anthony Moisture Eye Cream

Se det samlede udvalg af anti-ageing produkter


Denne guide er ment som generel vejledning indenfor det pågældende område og må ikke erstatte konsultation med læge og autoriserede klinikker. Vi garanterer ikke, at vejledningen på denne side er tilstrækkelig for din personlige hudpleje eller medicinske krav. Hvis du er særligt bekymret for din sundhed, anbefales henvendelse til læge eller klinik.